Αίμα στην άσφαλτο – Νεκρή 38χρονη – Τρία οχήματα – Σφοδρή σύγκρουση

Αίμα στην άσφαλτο – Νεκρή 38χρονη – Τρία οχήματα – Σφοδρή σύγκρουση

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος σήμερα το πρωί, όταν στο δρόμο Ερήμης – Πλατρών, παρά του χωριού Κυβίδες, συνέβη θανατηφόρο δυστύχημα.

Από το δυστύχημα, στο οποίο εμπλέκονται τρία οχήματα, έχασε τη ζωή της 38χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, καθώς από τις μέχρι στιγμή μαρτυρίες φαίνεται ότι το ένα όχημα συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπειτα να συγκρουστεί εκ νέου με όχημα της αντίθετης κατεύθυνσης. 

Ο θάνατος της 38χρονης ήταν ακαριαίος. Οι οδηγοί και επιβαίνοντες των άλλων οχημάτων διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. 

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τη τροχαία Λεμεσού, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα. 

Πάντως η 38χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE