Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».


Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν πραγματοποιήσει ήδη ρομαντικές αποδράσεις στο Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο Μουσούρη, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες”.

Η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος προσπάθησαν να αποφύγουν διακριτικά τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ανατροπή που σημειώθηκε στην υπόθεση του σφετεριστή ελληνοκυπριακών περιουσιών Σίμον Αϊκούτ.