Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».


Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν πραγματοποιήσει ήδη ρομαντικές αποδράσεις στο Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο Μουσούρη, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες”.

Η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος προσπάθησαν να αποφύγουν διακριτικά τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE