Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».


Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν πραγματοποιήσει ήδη ρομαντικές αποδράσεις στο Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο Μουσούρη, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες”.

Η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος προσπάθησαν να αποφύγουν διακριτικά τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE