Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Εντοπίστηκε ποσότητα χαλκού στην κατοχή τους

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Εντοπίστηκε ποσότητα χαλκού στην κατοχή τους

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 35 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στα μεσάνυχτα, σε βιομηχανική περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να κοιμάται σε αυτοκίνητο. Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε ποσότητα χαλκού και ένα εργαλείο κοπής σιδήρου, για τα οποία ο 35χρονος οδηγός δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 34χρονος σε περιοχή της Λεμεσού. Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα ζεύγος κιάλια και ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε επίσης ότι οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE