ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε βόμβα στα γραφεία Υπ. Παιδείας στη Λεμεσό

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε βόμβα στα γραφεία Υπ. Παιδείας στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού στα επαρχιακά γραφεία του Υπουργείου Παιδείας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στην είσοδο του γραφείου και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Η βόμβα δεν εξερράγη, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, ενώ έχουν καταφθάσει και πυροτεχνουργοί.

Σημειώνεται ότι οργανωμένοι γονείς πραγματοποιούν και εκδήλωση διαμαρτυρίας στο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE