Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Αυξάνονται τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες στα κατεχόμενα, καθώς γενικά καταγράφονται ψηλοί αριθμοί καθημερινά.

Στο δημοτικό σχολείο του Κιόνελι σήμερα, η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων προέβηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας, καθώς τα κρούσματα έφτασαν τα 43, ενώ στο γυμνάσιο Ισρέν Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία, το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι λόγω των κρουσμάτων από σήμερα περνά στην τηλεκπαίδευση.


Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων σημείωσε ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία διπλασιάστηκαν και ζήτησε λήψη άμεσων μέτρων.

Στο μεταξύ, καταγράφηκε και ο 101ος θάνατος λόγω κορωνοϊού. Είναι ο Aχμέτ Κισμίρ, 89 ετών που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE