Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Αυξάνονται τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες στα κατεχόμενα, καθώς γενικά καταγράφονται ψηλοί αριθμοί καθημερινά.

Στο δημοτικό σχολείο του Κιόνελι σήμερα, η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων προέβηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας, καθώς τα κρούσματα έφτασαν τα 43, ενώ στο γυμνάσιο Ισρέν Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία, το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι λόγω των κρουσμάτων από σήμερα περνά στην τηλεκπαίδευση.


Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων σημείωσε ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία διπλασιάστηκαν και ζήτησε λήψη άμεσων μέτρων.

Στο μεταξύ, καταγράφηκε και ο 101ος θάνατος λόγω κορωνοϊού. Είναι ο Aχμέτ Κισμίρ, 89 ετών που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE