Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Αυξάνονται τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες στα κατεχόμενα, καθώς γενικά καταγράφονται ψηλοί αριθμοί καθημερινά.

Στο δημοτικό σχολείο του Κιόνελι σήμερα, η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων προέβηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας, καθώς τα κρούσματα έφτασαν τα 43, ενώ στο γυμνάσιο Ισρέν Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία, το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι λόγω των κρουσμάτων από σήμερα περνά στην τηλεκπαίδευση.


Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων σημείωσε ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία διπλασιάστηκαν και ζήτησε λήψη άμεσων μέτρων.

Στο μεταξύ, καταγράφηκε και ο 101ος θάνατος λόγω κορωνοϊού. Είναι ο Aχμέτ Κισμίρ, 89 ετών που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE