Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Αυξάνονται τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες στα κατεχόμενα, καθώς γενικά καταγράφονται ψηλοί αριθμοί καθημερινά.

Στο δημοτικό σχολείο του Κιόνελι σήμερα, η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων προέβηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας, καθώς τα κρούσματα έφτασαν τα 43, ενώ στο γυμνάσιο Ισρέν Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία, το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι λόγω των κρουσμάτων από σήμερα περνά στην τηλεκπαίδευση.


Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων σημείωσε ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία διπλασιάστηκαν και ζήτησε λήψη άμεσων μέτρων.

Στο μεταξύ, καταγράφηκε και ο 101ος θάνατος λόγω κορωνοϊού. Είναι ο Aχμέτ Κισμίρ, 89 ετών που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE