Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Λιγνάδη! «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Λιγνάδη! «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

strong>Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

em>Την ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία των βιασμών, η οικογένεια του προσπαθεί να προχωρήσει και να ζήσει φυσιολογικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του σκηνοθέτη, ύστερα από μεγάλο αγώνα που έδινε εδώ και καιρό με τα προβλήματα της υγείας της, έφυγε απ’ τη ζωή.

a href="https://lifenewscy.tothemaonline.com/dyskoles-ores-gia-ton-dimitri-lignadi-efyge-apo-ti-zoi-i-mitera-toy/" target="_blank">Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE