Moderna: Σύντομα η αποτελεσματικότητα εμβολίου κατά της «Όμικρον»

Moderna: Σύντομα η αποτελεσματικότητα εμβολίου κατά της «Όμικρον»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna Στεφάν Μπανσέλ δήλωσε ότι τα στοιχεία για την παραλλαγή Ομικρον σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων θα γίνουν γνωστά σε διάστημα 2 έως 6 εβδομάδων.

Σε συνέντευξή του στο CNBC δήλωσε επίσης ότι πιστεύει πως η παραλλαγή Ομικρον είναι υψηλής μεταδοτικότητας, ενώ θεωρεί πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί από πολλές κυβερνήσεις θα επιβραδύνουν την μετάδοση του ιού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.