Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 26.254 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» ένα περιστατικό ήταν επιβάτης από το εξωτερικό, 44 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 196 ήταν τοπικές μολύνσεις. 

Τα 89 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 49 από την Κερύνεια, τα 32 από την Αμμόχωστο, τα 17 από το Τρίκωμο, τα 5 από τη Μόρφου και τα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 28.593 και των θανάτων σε 101.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE