Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 26.254 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» ένα περιστατικό ήταν επιβάτης από το εξωτερικό, 44 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 196 ήταν τοπικές μολύνσεις. 

Τα 89 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 49 από την Κερύνεια, τα 32 από την Αμμόχωστο, τα 17 από το Τρίκωμο, τα 5 από τη Μόρφου και τα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 28.593 και των θανάτων σε 101.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE