Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 26.254 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» ένα περιστατικό ήταν επιβάτης από το εξωτερικό, 44 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 196 ήταν τοπικές μολύνσεις. 

Τα 89 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 49 από την Κερύνεια, τα 32 από την Αμμόχωστο, τα 17 από το Τρίκωμο, τα 5 από τη Μόρφου και τα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 28.593 και των θανάτων σε 101.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE