ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνες μάσκες στην ΕΕ - Μην τις χρησιμοποιήσετε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνες μάσκες στην ΕΕ - Μην τις χρησιμοποιήσετε

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πληροφορεί τους εργοδότες, τα αυτοεργοδοτούμενα πρόσωπα και το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) τα προϊόντα που φαίνονται εδώ είναι επικίνδυνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX: http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα πιο πάνω προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405663 ή 22405603 ή 22405604.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE