Τραγικό ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης στην επένδυση της Δικαιοσύνης.

Τραγικό ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης στην επένδυση της Δικαιοσύνης.

Στην σημερινή εξέταση του Προϋπολογισμού της Δικαστικής Υπηρεσίας για το 2022, γίναμε μάρτυρες της τραγικής ομολογίας της προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης όσον αφορά την επένδυση στη Δικαιοσύνη.

Επιπρόσθετα, οι άθλιες κτιριακές εγκαταστάσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου εξευτελίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία. Ζητήσαμε και θα συνδράμουμε αποφασιστικά ώστε να μην σπαταληθεί ακόμα μια δεκαετία για επίλυση του ζητήματος αυτού.

Θα συζητήσουμε τις λύσεις που πρέπει να δοθούν, τόσο για τις μεταρρυθμίσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δικαστική Υπηρεσία, διότι η Δικαιοσύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας του τόπου και της αναγνώρισης του διεθνώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE