Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Άγιο Αμβρόσιο – Κατέκαυσε 2 εκτάρια βλάστησης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Άγιο Αμβρόσιο – Κατέκαυσε 2 εκτάρια βλάστησης

Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα στον Άγιο Αμβρόσιο και παρά την κοινότητα Πάχνας, της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαυσε δυο εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό από χαρουπόδεντρα, σε δύσβατη περιοχή.

Στην περιοχή συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί άνεμοι και δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE