Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από covid - Μόλις 58 ετών ο ένας

Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από covid - Μόλις 58 ετών ο ένας

Τα 3 άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

- Άντρα, ηλικίας 58 ετών, που κατέληξε στις 30 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Γυναίκα, ηλικίας 75 ετών, που κατέληξε στις 30 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 72 ετών, που κατέληξε στις 29 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 118 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 51 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 51 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 18 είναι διασωληνωμένοι, οι 3 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 30 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE