GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

Πού έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη;

Το αίμα της πίσω πήρε απόψε η Κυβέλη στο GNTM και χρησιμοποίησε έξυπνα και στρατηγικά τα disadvantages, που είχε στο χέρι της.

Η νεαρή παίκτρια με τον αέρα της νίκης από την τελευταία φωτογράφηση, ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την ρεβάνς για το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ίδια λάμβανε συνέχεια το disadvantage. Έτσι όχι μόνο μοίρασε τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στους παίκτες, δίνοντας στον καθένα κόντρα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά επέλεξε να δώσει μειωμένο χρόνο στο σετ τόσο στην Ειρήνη, όσο και στον Ναπολέων: «Θα κλάψουν μανούλες, θα πέσουν γέλια. Προφανώς παρακολουθώ την πορεία της Ειρήνης στο παιχνίδι κι η λαγνεία είναι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει».

Η Κυβέλη έδειξε ξεκάθαρα τις αντιπάθειές της.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE