GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

Πού έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη;

Το αίμα της πίσω πήρε απόψε η Κυβέλη στο GNTM και χρησιμοποίησε έξυπνα και στρατηγικά τα disadvantages, που είχε στο χέρι της.

Η νεαρή παίκτρια με τον αέρα της νίκης από την τελευταία φωτογράφηση, ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την ρεβάνς για το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ίδια λάμβανε συνέχεια το disadvantage. Έτσι όχι μόνο μοίρασε τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στους παίκτες, δίνοντας στον καθένα κόντρα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά επέλεξε να δώσει μειωμένο χρόνο στο σετ τόσο στην Ειρήνη, όσο και στον Ναπολέων: «Θα κλάψουν μανούλες, θα πέσουν γέλια. Προφανώς παρακολουθώ την πορεία της Ειρήνης στο παιχνίδι κι η λαγνεία είναι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει».

Η Κυβέλη έδειξε ξεκάθαρα τις αντιπάθειές της.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE