Δεκαοκτώ καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών το τελευταίο 24ωρο για μη τήρηση των μέτρων

Δεκαοκτώ καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών το τελευταίο 24ωρο για μη τήρηση των μέτρων

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και δύο υπεύθυνων υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 την Τετάρτη, διενεργήθηκαν 2.417 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.205 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 192 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα 480 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο 5 πολίτες έπειτα από 291 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 64 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Στην επαρχία Πάφου δεν έγινε καμία καταγγελία.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 164 και 21 ελέγχους, αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE