GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

Πού έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη;

Το αίμα της πίσω πήρε απόψε η Κυβέλη στο GNTM και χρησιμοποίησε έξυπνα και στρατηγικά τα disadvantages, που είχε στο χέρι της.

Η νεαρή παίκτρια με τον αέρα της νίκης από την τελευταία φωτογράφηση, ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την ρεβάνς για το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ίδια λάμβανε συνέχεια το disadvantage. Έτσι όχι μόνο μοίρασε τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στους παίκτες, δίνοντας στον καθένα κόντρα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά επέλεξε να δώσει μειωμένο χρόνο στο σετ τόσο στην Ειρήνη, όσο και στον Ναπολέων: «Θα κλάψουν μανούλες, θα πέσουν γέλια. Προφανώς παρακολουθώ την πορεία της Ειρήνης στο παιχνίδι κι η λαγνεία είναι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει».

Η Κυβέλη έδειξε ξεκάθαρα τις αντιπάθειές της.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.