ΠΑΦΟΣ - KATAΓΓΕΛΙΕΣ: Δεν συμμορφώνονται οι οδηγοί - Παρανομίες απο κινητό μέχρι υπέρβαση ταχύτητας

ΠΑΦΟΣ - KATAΓΓΕΛΙΕΣ: Δεν συμμορφώνονται οι οδηγοί - Παρανομίες απο κινητό μέχρι υπέρβαση ταχύτητας

Σε 44 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο της εκστρατείας για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διαρρήξεων και κλοπών .


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, κατά τη διάρκεια του 24ωρου έγιναν 44 καταγγελίες. 

Από αυτές οι 13 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητος, η μία καταγγελία αφορούσε οδήγηση με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, οι δύο με οδήγηση χωρίς ασφάλεια  και οι άλλες 28 αδικήματα μικρότερης φύσεως.

Επίσης, έγιναν δύο οδικές συγκρούσεις εκ των οποίων η μία με ελαφρά τραυματία και οι άλλες μόνο με υλικές ζημιές.

Επιπρόσθετα, ο κ. Ιωάννου συμβούλεψε το κοινό, όπως ακολουθά τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να σέβεται ο ένας τον άλλο και να οδηγούν αμυντικά.  

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.