Αυτό κι αν είναι τύχη: Κέρδισε για τρίτη φορά 50.000 σε λαχείο

Αυτό κι αν είναι τύχη: Κέρδισε για τρίτη φορά 50.000 σε λαχείο

Μια γυναίκα από το Μέριλαντ των ΗΠΑ είδε την τύχη να της χαμογελά για τρίτη φορά. Πριν από μερικές μέρες αγόρασε δύο δελτία Σκρατς αξίας πέντε δολαρίων. Το πρώτο πήγε στα... σκουπίδια, όμως το δεύτερο ήταν κερδοφόρο και της απέφερε 50.000 δολάρια.

Όλα καλά μέχρι εδώ εάν δεν υπήρχε παρελθόν. Διότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν η τρίτη φορά που κέρδισε το ίδιο ποσό, αγοράζοντας δελτίο από το ίδιο κατάστημα. Η πρώτη φορά που η τύχη της είχε χαμογελάσει ήταν τον Αύγουστο του 2018 και η δεύτερη τον Οκτώβριο της ίδια χρονιάς.

Η 61χρονη γυναίκα δήλωσε σοκαρισμένη για την τρίτη αυτή νίκη της. «Απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω, πάλι!», ήταν η αντίδρασή της. Μετά το πρώτο σοκ, η τυχερή τηλεφώνησε στους φίλους της για να μοιραστεί τα νέα. «Όταν μου το είπε, χάρηκα πολύ γι’ αυτήν», δήλωσε περιχαρής μια φίλη της που τη συνόδευσε στην είσπραξη, η οποία, όπως, είπε η τυχερή, θα καταναλωθεί σε απαραίτητες επιδιορθώσεις του σπιτιού της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE