Γαλλία: Άνδρας ντυμένος νίντζα επιτέθηκε σε γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος

Γαλλία: Άνδρας ντυμένος νίντζα επιτέθηκε σε γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος

Συναγερμός σήμανε στο Σερμπούρ της βορειοδυτικής Γαλλίας όταν άνδρας ντυμένος σαν νίντζα επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο γυναίκες αστυνομικούς με ξίφος, προτού άλλοι αστυνομικοί τον πυροβολήσουν και τον τραυματίσουν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία.

Ο δράστης είχε κλέψει ένα όχημα και προκάλεσε ένα ατύχημα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον των δύο γυναικών αστυνομικών που είχαν κληθεί στο σημείο, τραυματίζοντας τη μία στο πρόσωπο και την άλλη στο πηγούνι.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πυροβόλησαν τρεις φορές τον άνδρα, που ήταν ντυμένος στα μαύρα στο στυλ των παραδοσιακών Ιαπώνων μαχητών νίντζα.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η επίθεση σημειώθηκε αργά σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Leclerc.

Το όνομα και η εθνικότητα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE