Υπάρχει ανθρωπιά: Δεν είχαν να πληρώσουν θέρμανση - Ένοικος πολυκατοικίας πλήρωσε για όλους

Υπάρχει ανθρωπιά: Δεν είχαν να πληρώσουν θέρμανση - Ένοικος πολυκατοικίας πλήρωσε για όλους

Είναι αυτές οι πράξεις που δημιουργούν όμορφα συναισθήματα, μαζί με το αίσθημα της ελπίδας.

Παρα τις δύσκολες συνθήκες που περνά το Παγκόσμιο με τη πανδημία, και με αρκετούς πολίτες να εχουν χάσει την δουλειά τους, ως αποτέλεσμα ότι κάποιες επιχειρήσεις μικρο-μεσαίες έβαλαν λουκέτο, εν τούτοις υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το κοινό καλό πιο ψηλά απο το προσωπικό συμφέρον.

Μια τέτοια περίπτωση είδε την δημοσιότητα μέσα απο μια ανάρτηση στα social media, η οποία συγκίνησε , καθώς αναφέρεται σε μια πράξη ενός συνανθρωπου μας, ο οποίος πλήρωσε για το πετρέλαιο θέρμανσης ολόκληρης πολυκατοικίας, καθως μισοί απο τους ένοικους δεν μπορούσαν να το κάνουν λόγω ανεργίας ή χαμηλού εισοδήματος.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.