Υπάρχει ανθρωπιά: Δεν είχαν να πληρώσουν θέρμανση - Ένοικος πολυκατοικίας πλήρωσε για όλους

Υπάρχει ανθρωπιά: Δεν είχαν να πληρώσουν θέρμανση - Ένοικος πολυκατοικίας πλήρωσε για όλους

Είναι αυτές οι πράξεις που δημιουργούν όμορφα συναισθήματα, μαζί με το αίσθημα της ελπίδας.

Παρα τις δύσκολες συνθήκες που περνά το Παγκόσμιο με τη πανδημία, και με αρκετούς πολίτες να εχουν χάσει την δουλειά τους, ως αποτέλεσμα ότι κάποιες επιχειρήσεις μικρο-μεσαίες έβαλαν λουκέτο, εν τούτοις υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το κοινό καλό πιο ψηλά απο το προσωπικό συμφέρον.

Μια τέτοια περίπτωση είδε την δημοσιότητα μέσα απο μια ανάρτηση στα social media, η οποία συγκίνησε , καθώς αναφέρεται σε μια πράξη ενός συνανθρωπου μας, ο οποίος πλήρωσε για το πετρέλαιο θέρμανσης ολόκληρης πολυκατοικίας, καθως μισοί απο τους ένοικους δεν μπορούσαν να το κάνουν λόγω ανεργίας ή χαμηλού εισοδήματος.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE