Eπικεφαλής της BioNTech: Τα εμβόλια θα συνεχίσουν να παρέχουν προστασία παρά τις μεταλλάξεις του ιού

 Eπικεφαλής της BioNTech: Τα εμβόλια θα συνεχίσουν να παρέχουν προστασία παρά τις μεταλλάξεις του ιού

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία», ξεκαθαρίζει ο Ουγκούρ Σαχίν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε ότι η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά της Covid-19 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον.

Ο Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε επίσης στο συνέδριο του Reuters Next ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης και ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες», είπε ο Ουγκούρ Σαχίν. «Προβλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE