ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 594 νέα κρούσματα την Παρασκευής (03/12) - Ένας θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 594 νέα κρούσματα την Παρασκευής (03/12) - Ένας θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2021:

 

  • 1 άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 599.
  • 111 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 49 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 37% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.
  • 3 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
    Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 88,227 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
  • 594 (ποσοστό θετικότητας: 67% νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 136,097.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE