Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη αναφορικά με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Γιώργο Λουκαΐδη, έκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.


«Η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων συνήλθε χθες, 3 Δεκεμβρίου 2021 σε συνεδρία της και επιλήφθηκε καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον Γεάδη Γεάδη, εκπρόσωπο τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), με επιστολή του ημερομηνίας 23 Νοεμβρίου 2021, αναφορικά με τον Βουλευτή Γιώργο Λουκαΐδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Η επιτροπή εξέτασε την υποβληθείσα καταγγελία και κατέληξε ομόφωνα ότι δεν υφίσταται παραδεκτό της υπό αναφορά καταγγελίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE