ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του ύποπτου για κακοποίηση από τους ανακριτές - Τα νεότερα για την υπόθεση των εξαφανισμένων γυναικών

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του ύποπτου για κακοποίηση από τους ανακριτές - Τα νεότερα για την υπόθεση των εξαφανισμένων γυναικών

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξέταση από ιατρό μεταφέρθηκε ο ο 32χρονος Σύρος που θεωρείται ως ύποπτος για την εξαφάνιση των δυο γυναικών, της Alraeesi Khaiat, ηλικίας 43 ετών και της Mariia Gazibagandova, ηλικίας 33 ετών, των οποίων χάθηκαν τα ίχνη τους από τις 17 Νοεμβρίου.

Από την εξέταση του 32χρονου δεν βρέθηκαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, δηλαδή ότι αστυνομικοί χτύπησαν τον ύποπτο καταγγέλλοντας κακοποίηση του. Παράλληλα εξετάστηκε και από δυο ιατροδικαστές, χωρίς καμιά επιβεβαίωση για το όσα ανέφερε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε τα μέχρι στιγμής γεγονότα και όσα έχουν αποκαλύψει τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν από την εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο και στην κατοχή του 32χρονου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, όλη στάση του ύποπτου και τα όσα έχει αναφέρει στους ανακριτές ενισχύουν περισσότερο τις υποψίες ότι αυτός είναι το άτομο που γνωρίζει που βρίσκονται οι δύο γυναίκες, καθώς οι ισχυρισμοί του αλλάζουν συνεχώς παρουσιάζοντας διαφορετικά σενάρια για το τι έχει συμβεί.

Σε νέα ανάκριση του άλλαξε τα όσα είχε αρχικά αναφέρει, εμπλέκοντας εκ νέου τον 23χρονο που καταζητείται για την υπόθεση. Συγκεκριμένα όπως ισχυρίζεται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των δύο γυναικών πίσω στο σπίτι τους δέχθηκε επίθεση, όπου άγνωστοι ανέκοψαν την πορεία του οχήματος του και άρπαξαν τις δύο γυναίκες και έφυγαν. Όπως είπε το όχημα που άρπαξε τις γυναίκες το οδηγούσε ο 23χρονος Omran Hamadai, επίσης από την Συρία.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, οι δύο γυναίκες φαίνεται να γνώρισαν τον 32χρονο Σύρο, όπου ο ίδιος τις προσέγγισε για να συναντηθούν έναντι αμοιβής. Ο ίδιος τις παρέλαβε από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε σε εξοχική απομονωμένη κατοικία στο δάσος του Κάτω Αμίαντου. Στην εν λόγω κατοικία τα τρία πρόσωπα διέμειναν για τρεις ημέρες, κάτι που διαφαίνεται και σε επίμαχο βίντεο μέσα από την οικία, το οποίο τράβηξε και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της η μία εκ των δύο γυναικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top