ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη αναφορικά με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Γιώργο Λουκαΐδη, έκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.


«Η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων συνήλθε χθες, 3 Δεκεμβρίου 2021 σε συνεδρία της και επιλήφθηκε καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον Γεάδη Γεάδη, εκπρόσωπο τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), με επιστολή του ημερομηνίας 23 Νοεμβρίου 2021, αναφορικά με τον Βουλευτή Γιώργο Λουκαΐδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Η επιτροπή εξέτασε την υποβληθείσα καταγγελία και κατέληξε ομόφωνα ότι δεν υφίσταται παραδεκτό της υπό αναφορά καταγγελίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top