ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός 4 ρίχτερ στη Χίο – Ταρακουνήθηκε το νησί

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός 4 ρίχτερ στη Χίο – Ταρακουνήθηκε το νησί

Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «τρόμαξε» τη Χίο. Στα 15,7 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός που ταρακούνησε τη Χίο έγινε 1′ λεπτό μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (04.12.2021). Το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται στην περιοχή που απέχει 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του νησιού. Στα 15,7 χιλιόμετρα καταγράφεται το εστιακό βάθος.

Δείτε τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE