Ξεκάθαρος ο Προδρόμου - «Χωρίς μάσκα και αρνητικό rapid τεστ δεν μπαίνει κανείς στην τάξη»

Ξεκάθαρος ο Προδρόμου - «Χωρίς μάσκα και αρνητικό rapid τεστ δεν μπαίνει κανείς στην τάξη»

«Όσα παιδιά δεν φορούν μάσκα και δεν έχουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test θα παραμένουν στο σχολείο αλλά δεν θα μπορούν να μπαίνουν στην τάξη για να παρακολουθήσουν μάθημα», είπε ο υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε σημερινές (4/12) του τοποθετήσεις στο Τρίτο,  ανέφερε ότι «σε αυτά τα παιδιά θα μπαίνει απουσία. Η πολιτεία επιθυμεί τα σχολεία να παραμείνουν ανοικτά και ασφαλή και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο εφαρμόζονται τα υγειονομικά μέτρα».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι όσα πρόσωπα προβαίνουν σε βανδαλισμούς στους σχολικούς χώρους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος στα μέτρα που αποφασίστηκαν χθες σε διευρυμένη σύσκεψη, παρουσία της υπουργού Δικαιοσύνης, εκπροσώπου της Αστυνομίας και της ηγεσίας της ΠΟΕΔ, σημείωσε πως αυτά θα εφαρμοστούν το συντομότερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE