Στο Μπαχρέιν για επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι επαφές
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα στη Μανάμα, του Μπαχρέιν, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη.

Μετά την κίτρινη προειδοποίηση που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το μεσημέρι (σ.σ. 14:00), παρατηρήθηκαν βροχές, χαλάζι και καταιγίδες ανά το παγκύπριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στο καιρικό μενού - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Επηρεάζεται και το οδικό δίκτυο
Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, καθώς και στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού, γύρω στις 9.20 το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη. Την ίδια ώρα, σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.
Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Συστάσεις στους οδηγούς
Δείτε βίντεο από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




