ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσαν… βροχή τα προβλήματα στη Λάρνακα - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Έπεσαν… βροχή τα προβλήματα στη Λάρνακα - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και το χαλάζι που έπεσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρωί στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, δημιούργησαν προβλήματα σε αρκετές κοινότητες, αφού πλημμύρισαν αρκετοί δρόμοι και έκλεισαν σχάρες απορροής υδάτων.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Κύπρος Ανδρονίκου, Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού «οι έντονες βροχοπτώσεις που έπεσαν σε μικρό χρονικό διάστημα στην επαρχία Λάρνακας είχαν ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού που με τη σειρά τους προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια προσφυγικών συνοικισμών, που βρίσκονται πιο κάτω από την επιφάνεια του δρόμου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαρές ζημιές αλλά προκλήθηκαν διάφορα προβλήματα».   
 
Πρόσθεσε ότι «προβλήματα λόγω των βροχών, προκλήθηκαν επίσης στη Λεωφόρο Μακαρίου, που είναι ο δρόμος που συνδέει την Κοινότητα Μενεού με την Κοινότητα Κιτίου, που ουσιαστικά είναι υπό την αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων, αφού πρέπει να γίνουν ορισμένα αντιπλημμυρικά έργα και εκσκαφές ώστε να διευκολύνεται η ροή του νερού και να μην δημιουργούνται προβλήματα».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανδρονίκου είπε πως «συνεργεία του Δήμου από την πρώτη στιγμή βγήκαν έξω και προχώρησαν στον καθαρισμό σχαρών στους δρόμους, αφού μεγάλες ποσότητες νερού από παρακείμενα χωράφια και οικόπεδα, μετέφεραν ακαθαρσίες, με αποτέλεσμα να φράξουν οι σχάρες».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top