Σε βίντεο που ανέβασε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι το αεροδρόμιο Λάρνακας πλημμύρισε, και οι υπεύθυνοι τρέχουν έτσι ώστε να αποφευχθεί η βλάβη σε μηχανήματα εντός του χώρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Λάρνακας έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 30 κλήσεις για βοήθεια. Οι κλήσεις αφορούν πλημμυρισμένους υπόγειους ημιυπόγειους χώρους και υποστατικά, αποπαγιδεύσεις οχήματα από πλημμυρισμένους δρόμους και ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων
Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.