Σε βίντεο που ανέβασε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι το αεροδρόμιο Λάρνακας πλημμύρισε, και οι υπεύθυνοι τρέχουν έτσι ώστε να αποφευχθεί η βλάβη σε μηχανήματα εντός του χώρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Λάρνακας έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 30 κλήσεις για βοήθεια. Οι κλήσεις αφορούν πλημμυρισμένους υπόγειους ημιυπόγειους χώρους και υποστατικά, αποπαγιδεύσεις οχήματα από πλημμυρισμένους δρόμους και ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων
Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017.