Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού από την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού από την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση για βοήθεια σε κυνηγό που τραυματίστηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στον Αγρό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Υπαίθρου Αγρού και Μονιάτη. Φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός στο πόδι του εν λόγω άντρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δύσβατη περιοχή και σε απόσταση 300 περίπου μέτρα από δρόμο.

Στο μέρος βρίσκεται η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, ενώ θα γίνει σταθεροποίηση και τοποθέτηση σε ειδικό φορείο για τη μεταφορά του πολίτη στο Ασθενοφόρο και κατόπιν στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.