Μανώλης Κονταρός: Αφιέρωσε μαντινάδα στη Βανδή γεμάτη υπονοούμενα για τον Μπισμπίκη

Μανώλης Κονταρός: Αφιέρωσε μαντινάδα στη Βανδή γεμάτη υπονοούμενα για τον Μπισμπίκη

Χαμός στο πλατό του J2US

Καλεσμένοι στο J2US βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, οι οποίοι διασκέδασαν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους συμμετέχοντες στο πλατό με τα τραγούδια τους.

Ο Μανώλης Κονταρός ωστόσο, σημαντικός εκπρόσωπος της κρητικής μουσικής επιφύλασσε μια έκπληξη στη συνάδελφο του, Δέσποινα Βανδή που την είδε να απολαμβάνει το πρόγραμμα του και έτσι της αφιέρωσε μια μαντινάδα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE