Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Χωρίς την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» θα είναι το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι θετική στον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και έτσι δεν θα βγουν στον αέρα, τουλάχιστον για σήμερα Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου.

Αφού εξεταστούν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και νοούμενου ότι έχουν αρνητικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή της εκπομπής, το κενό της παρουσιάστριας θα αντικατασταθεί από πρόσωπα του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό (06/12), γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Alpha Κύπρου που θα παρουσίαζε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ακυρώθηκε, ενώ θα είχε καλεσμένους από την Ελλάδα, μερικοί εκ’ των οποίων θα ερχόντουσαν στην Κύπρο για να παρευρεθούν στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE