Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Χωρίς την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» θα είναι το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι θετική στον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και έτσι δεν θα βγουν στον αέρα, τουλάχιστον για σήμερα Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου.

Αφού εξεταστούν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και νοούμενου ότι έχουν αρνητικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή της εκπομπής, το κενό της παρουσιάστριας θα αντικατασταθεί από πρόσωπα του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό (06/12), γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Alpha Κύπρου που θα παρουσίαζε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ακυρώθηκε, ενώ θα είχε καλεσμένους από την Ελλάδα, μερικοί εκ’ των οποίων θα ερχόντουσαν στην Κύπρο για να παρευρεθούν στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE