Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Χωρίς την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» θα είναι το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι θετική στον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και έτσι δεν θα βγουν στον αέρα, τουλάχιστον για σήμερα Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου.

Αφού εξεταστούν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και νοούμενου ότι έχουν αρνητικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή της εκπομπής, το κενό της παρουσιάστριας θα αντικατασταθεί από πρόσωπα του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό (06/12), γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Alpha Κύπρου που θα παρουσίαζε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ακυρώθηκε, ενώ θα είχε καλεσμένους από την Ελλάδα, μερικοί εκ’ των οποίων θα ερχόντουσαν στην Κύπρο για να παρευρεθούν στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE