ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία των δύο γυναικών στον Κάτω Αμίαντο – Ψάχνουν άλλους τρεις

Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία των δύο γυναικών στον Κάτω Αμίαντο – Ψάχνουν άλλους τρεις

Ένα στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στη μέση του δάσους, χωρίς μάρτυρες και χωρίς ο δολοφόνος να αφήσει πολλά ίχνη για την εξιχνίαση του, παραπέμπουν σε ταινία τρόμου.

Τα όσα συνέβησαν στον Κάτω Αμίαντο στην Επαρχία Λεμεσού φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά μόνο ο 32χρονος Σύρος, ο οποίος αν και παραδέχθηκε τις δολοφονίες και υπέδειξε που τελικά έθαψε τα δύο πτώματα των γυναικών, δεν πείθει τους ανακριτές με τους ισχυρισμούς του για άλλα τρία πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το γεγονός ότι ο 32χρονος από τη πρώτη μέρα της σύλληψης του υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις εξιστορώντας πολλές εκδοχές για την εξαφάνιση των γυναικών και σενάρια τα οποία τελικά η Αστυνομία ακύρωνε με αποδείξεις, θέτουν εύλογα υποψίες στους ανακριτές και για άλλους τρεις άνδρες οι οποίοι διαδραμάτισαν τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος μετά το έγκλημα φαίνεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κατευθύνεται προς την Λεμεσό, έχοντας στο όχημα του ακόμη ένα πρόσωπο στην θέση του συνοδηγού. Ο ίδιος σε ισχυρισμούς του ανέφερε ότι επρόκειτο για περαστικό που χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Ωστόσο αυτό διερευνάται από τις Αρχές, έχοντας στο μυαλό τους ότι πριν από λίγα λεπτά είχε διαπράξει διπλό φονικό και πως μπορούσε να διατηρούσε τη ψυχραιμία του ώστε να μεταφέρει έναν άγνωστο που του έκανε σήμα.

Από την άλλη άφαντοι παραμένουν και οι δύο εργάτες που όπως ο ίδιος ομολόγησε τον βοήθησαν να σκάψει τον τάφο για να θάψει τις δύο γυναίκες. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται πρόκειται για δύο εργάτες του οποίους δεν γνώριζε και τους πήρε μαζί του στο σημείο για να του κάνουν τη δουλειά, χωρίς να ξέρουν τον λόγο.

Όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί του 32χρονου διερευνώνται με τους ανακριτές να θεωρούν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει καθώς θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα όσα έχουν ενώπιον του και να δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα. Το γεγονός ότι ο 32χρονος δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους τρεις άνδρες παρά μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση κάνει το έργο της Αστυνομίας ακόμη πιο δύσκολο για εντοπισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα προσωποκράτησης του.

Σημειώνεται ότι από τις νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 33χρονης Mariia Gazibagandova προκλήθηκε από ρήξη πνεύμονα, που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ της 43χρονης Khaiat Alraeesi, από πολλαπλές ρήξεις ζωτικών οργάνων και συγκεκριμένα πνεύμονα, ήπαρ και καρδία, που επίσης προκλήθηκαν από πυροβολισμό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top