«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

Τη δική του άποψη για τη μετάλλαξη «Όμικρον» και τον εμβολιασμό, παρέθεσε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Νικόλας Διέτης.

Μέσω μιας σύντομης ανάλυσης στο Twitter, εξήγησε γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν λόγω της νέας μετάλλαξης να εμβολιαστούν.

«Υπάρχουν πολίτες που λένε θέλουν να εμβολιαστούν, για πρώτη φορά, "αλλά μήπως να περιμένουμε λόγω Όμικρον";

👉 Όχι! Μια τεκμηριωμένη απόφαση προστασίας της υγείας μας βασίζεται στο ρίσκο που έχουμε ΤΩΡΑ, με δεδομένα που ξέρουμε ΤΩΡΑ. Και ΤΩΡΑ κινδυνεύουμε απ' την Δ, όχι απ' την Ο», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.