Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από COVID κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ενώ καταγράφηκαν και 324 νέα περιστατικά ύστερα από διενέργεια 19,411 εργαστηριακών εξετάσεων, αναφέρει ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας».

Από τις μολύνσεις, οι 37 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 287 μεταδόσεις στην κοινότητα.

Από αυτές, 115 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 72 στην Κερύνεια, 68 στην Αμμόχωστο, 17 στο Τρίκωμο, 11 στη Μόρφου και 4 στη Λεύκα.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα καταγράφηκαν 30,791 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα με 113 θανάτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE