Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από COVID κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ενώ καταγράφηκαν και 324 νέα περιστατικά ύστερα από διενέργεια 19,411 εργαστηριακών εξετάσεων, αναφέρει ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας».

Από τις μολύνσεις, οι 37 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 287 μεταδόσεις στην κοινότητα.

Από αυτές, 115 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 72 στην Κερύνεια, 68 στην Αμμόχωστο, 17 στο Τρίκωμο, 11 στη Μόρφου και 4 στη Λεύκα.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα καταγράφηκαν 30,791 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα με 113 θανάτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE