Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 324 κρούσματα στα κατεχόμενα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από COVID κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ενώ καταγράφηκαν και 324 νέα περιστατικά ύστερα από διενέργεια 19,411 εργαστηριακών εξετάσεων, αναφέρει ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας».

Από τις μολύνσεις, οι 37 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 287 μεταδόσεις στην κοινότητα.

Από αυτές, 115 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 72 στην Κερύνεια, 68 στην Αμμόχωστο, 17 στο Τρίκωμο, 11 στη Μόρφου και 4 στη Λεύκα.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα καταγράφηκαν 30,791 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα με 113 θανάτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE