Pfizer, BioNTech: Η 3η δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Ο»

Pfizer, BioNTech: Η 3η δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Ο»

Μία ενθαρρυντική είδηση στη μάχη για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού έρχεται από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες που συνεργάζονται για την παρασκευή ενός εκ των εμβολίων κατά της covid, η 3η αναμνηστική δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Όμικρον».

Με βάση τα πρώτα στοιχεία που επικαλούνται οι δύο εταιρείες Pfizer και BioNTech, φαίνεται να είναι ξεκάθαρο ότι η προστασία από τον κορωνοϊό βελτιώνεται έπειτα από την 3η ενισχυτική δόση με το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE