Pfizer, BioNTech: Η 3η δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Ο»

Pfizer, BioNTech: Η 3η δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Ο»

Μία ενθαρρυντική είδηση στη μάχη για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού έρχεται από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες που συνεργάζονται για την παρασκευή ενός εκ των εμβολίων κατά της covid, η 3η αναμνηστική δόση του εμβολίου αδρανοποιεί την παραλλαγή «Όμικρον».

Με βάση τα πρώτα στοιχεία που επικαλούνται οι δύο εταιρείες Pfizer και BioNTech, φαίνεται να είναι ξεκάθαρο ότι η προστασία από τον κορωνοϊό βελτιώνεται έπειτα από την 3η ενισχυτική δόση με το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE