Αναπομπή νόμου για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα – Επιδεινώνει τα δημόσια οικονομικά

Αναπομπή νόμου για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα – Επιδεινώνει τα δημόσια οικονομικά

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η αναπομπή του νόμου που ψήφισε η Βουλή την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ώστε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας να υπόκειται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ ύψους 9%.

Ο νόμος, όπως και κάθε νόμος, για να τεθεί σε εφαρμογή πρέπει να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, μετά από επικοινωνία Προεδρικού με Υπουργείο Οικονομικών, ο νόμος θα αναπεμφθεί εφόσον το μέτρο είναι μόνιμο και όχι στοχευμένο και θα επιδεινώσει τα δημοσιονομικά της χώρας.

Αναμένεται η αποστολή του νόμου από τη Βουλή στο Υπουργείο Οικονομικών. Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιστρέφει από την επίσκεψή του στην Ισπανία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE