Αναπομπή νόμου για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα – Επιδεινώνει τα δημόσια οικονομικά

Αναπομπή νόμου για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα – Επιδεινώνει τα δημόσια οικονομικά

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η αναπομπή του νόμου που ψήφισε η Βουλή την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ώστε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας να υπόκειται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ ύψους 9%.

Ο νόμος, όπως και κάθε νόμος, για να τεθεί σε εφαρμογή πρέπει να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, μετά από επικοινωνία Προεδρικού με Υπουργείο Οικονομικών, ο νόμος θα αναπεμφθεί εφόσον το μέτρο είναι μόνιμο και όχι στοχευμένο και θα επιδεινώσει τα δημοσιονομικά της χώρας.

Αναμένεται η αποστολή του νόμου από τη Βουλή στο Υπουργείο Οικονομικών. Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιστρέφει από την επίσκεψή του στην Ισπανία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE