Ψάχνει 38χρονο η Αστυνομία για υπόθεση απειλής και βιαιοπραγίας - Αν τον δείτε ειδοποιήστε τις Αρχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ψάχνει 38χρονο η Αστυνομία για υπόθεση απειλής και βιαιοπραγίας - Αν τον δείτε ειδοποιήστε τις Αρχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Emmanuel Uzezi Idogo, 38 ετών, από τη Νιγηρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής βιαιοπραγίας, παρενόχλησης με πρόκληση φόβου, παρενοχλητικής παρακολούθησης, άσκησης ψυχολογικής βίας, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης ανησυχίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2021, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE