ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της γυναίκα που ήταν θετική στον κορωνοϊό - Την βρήκε ο γιος της

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της γυναίκα που ήταν θετική στον κορωνοϊό - Την βρήκε ο γιος της

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε καθώς νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της 52χρονη στην Πάφο, που ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της και εντοπίστηκε νεκρή από το γιο της, χθες Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η 52χρονη δεν απαντούσε σε συνεχείς κλήσεις του γιου της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στην οικία της και να την βρει.

Αναμένεται η νεκροτομή στη σορό της για να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της και να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της οφείλεται στον κορωνοϊό.

Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE