Χειροπέδες σε 70χρονο για την υπόθεση ναρκωτικών σε φουκούδες το 2019

Χειροπέδες σε 70χρονο για την υπόθεση ναρκωτικών σε φουκούδες το 2019

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση εκδίκασης της υπόθεσης των 645 κιλών ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν το 2019, σε φουκούδες που έγιναν εξαγωγή από την Κύπρο στην Αυστραλία, καθώς τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη 70χρονου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με κατηγορούμενους τον 32χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας εισαγωγών και εξαγωγών καθώς και 59χρονο, προέκυψε μαρτυρία που εμπλέκει και 70χρονο.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του υπόπτου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Τα ναρκωτικά (μεθαμφεταμίνη) είχαν εντοπιστεί σε καμουφλαρισμένο πάτο μεγάλου αριθμού ψησταριών, από τις αυστραλιανές Αρχές, οι οποίες συνεργάστηκαν με την Κυπριακή Αστυνομία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE