Χειροπέδες σε 70χρονο για την υπόθεση ναρκωτικών σε φουκούδες το 2019

Χειροπέδες σε 70χρονο για την υπόθεση ναρκωτικών σε φουκούδες το 2019

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση εκδίκασης της υπόθεσης των 645 κιλών ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν το 2019, σε φουκούδες που έγιναν εξαγωγή από την Κύπρο στην Αυστραλία, καθώς τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη 70χρονου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με κατηγορούμενους τον 32χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας εισαγωγών και εξαγωγών καθώς και 59χρονο, προέκυψε μαρτυρία που εμπλέκει και 70χρονο.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του υπόπτου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Τα ναρκωτικά (μεθαμφεταμίνη) είχαν εντοπιστεί σε καμουφλαρισμένο πάτο μεγάλου αριθμού ψησταριών, από τις αυστραλιανές Αρχές, οι οποίες συνεργάστηκαν με την Κυπριακή Αστυνομία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.