ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 13/12/2021 – 18/12/2021 καθημερινά, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (1,5Km ανά φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και την έξοδο προς Ορμήδεια, με συνολικό μήκος 24Km και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE