ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

Από τις 93,840 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 9,817 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 84,023 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 662.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 138 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 47 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 47 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 17 είναι διασωληνωμένοι, οι 4 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 26 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE