ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

Από τις 93,840 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 9,817 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 84,023 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 662.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 138 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 47 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 47 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 17 είναι διασωληνωμένοι, οι 4 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 26 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE