ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

Από τις 93,840 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 9,817 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 84,023 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 662.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 138 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 47 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 47 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 17 είναι διασωληνωμένοι, οι 4 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 26 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE