ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα νοσοκομεία - Πόσοι οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποι μας

Από τις 93,840 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 9,817 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 84,023 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 662.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 138 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 47 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 47 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 17 είναι διασωληνωμένοι, οι 4 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 26 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.