ΠΑΡΑ-THEMA

Τα τερτίπια και τα καμώματα των καθηγητών στο Eden μετά την εκδρομή- Ζήτησαν σουίτες και κάλεσαν την αστυνομία

Τα τερτίπια και τα καμώματα των καθηγητών στο Eden μετά την εκδρομή- Ζήτησαν σουίτες και κάλεσαν την αστυνομία

Παρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Eden στην Τερσεφάνου, όπου μεταφέρθηκαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου, στο οποίο εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα, της μετάλλαξη Όμικρον.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, οι καθηγητές αρνούνταν να εισέλθουν σε δωμάτιο ανά δύο άτομα, όπως έπραξαν οι μαθητές, ζητώντας να διαμείνουν σε σουίτες!

Όταν τους εξηγήθηκε ότι θα πρέπει να εισέλθουν σε δωμάτια ανά δύο, λόγω χώρου και δεδομένου ότι ενδεχομένως να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα μεταβούν στο Eden για να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, αντέδρασαν και επέμειναν να διαμείνουν σε μονά δωμάτια.

Μάλιστα, ανέφεραν πως αν δεν διευθετηθεί το αίτημά τους, θα αποχωρήσουν, ενώ λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, κάλεσαν και την Αστυνομία, η οποία τους παρέπεμψε στο Υπουργείο Υγείας.

Τελικά, οι καθηγητές θα παραμείνουν στις σουίτες και οι μαθητές σε διπλά. 

Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον εντοπίστηκαν έπειτα από την επιστροφή 42 μαθητών και καθηγητών, που είχαν μεταβεί σε χώρα της Ευρώπης, για σχολική εκδρομή.

Πάντως το ερώτημα που προκύπτει μετά τις... βασιλικές απαιτήσεις των καθηγητών, είναι το εξής: Οι υπόλοιποι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα έχουν τις ίδιες απαιτήσεις, οταν θα χρειαστεί να διαμείνουν στο Eden Resort, ενώ όλα τα έξοδα τα καλύπτει το κράτος;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top