Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» τέθηκε το Υπουργείο Υγείας μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων της μετάλλαξης «Όμικρον» στην Κύπρο σε τρία ανήλικα άτομα, που έφτασαν από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα τρία αυτά άτομα κυκλοφορούσαν για πέντε ημέρες καθώς στο πρώτο PCR τεστ που υποβλήθηκαν είχε αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ αργότερα βρέθηκαν θετικοί στην ίο και στην μετάλλαξη «Όμικρον».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το Υπουργείο Υγείας θα στείλει κινητή μονάδα στο σχολείο όπου φοιτούν τα τρία άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανήλικοι επέστρεψαν στο νησί από την 1η Δεκεμβρίου, μετά από εκδρομή και έτσι υποβλήθηκαν σε PCR τεστ, αρχικά με αρνητική ένδειξη.

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι στο πλαίσιο του ενδελεχούς και αυστηρού ελέγχου που διενεργείται στην Κυπριακή Δημοκρατία υπό το φώς της νέα μετάλλαξης Όμικρον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως μετά από την αλληλούχιση δειγμάτων θετικών κρουσμάτων που έγιναν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, εντοπίστηκαν τρία περιστατικά με τη μετάλλαξη Όμικρον. Όλα τα περιστατικά σχετίζονται με ιστορικό ταξιδιού και εντοπίστηκαν στην επαρχία Λεμεσού. Κανένα απο τα τρία περιστατικά δε χρήζει νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE