Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη τροποποιήθηκε και αναβαθμίστηκε από την ΕΜΥ σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς τα προβλεπόμενα ύψη βροχής για το Σάββατο είναι πολύ υψηλά στο Ιόνιο και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το αναβαθμισμένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς η κακοκαιρία που θα εκδηλωθεί στη χώρα, θα είναι πιο έντονη από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE