Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη τροποποιήθηκε και αναβαθμίστηκε από την ΕΜΥ σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς τα προβλεπόμενα ύψη βροχής για το Σάββατο είναι πολύ υψηλά στο Ιόνιο και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το αναβαθμισμένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς η κακοκαιρία που θα εκδηλωθεί στη χώρα, θα είναι πιο έντονη από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE