Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα – Η χειρότερη μέρα σήμερα 11/12

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη τροποποιήθηκε και αναβαθμίστηκε από την ΕΜΥ σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς τα προβλεπόμενα ύψη βροχής για το Σάββατο είναι πολύ υψηλά στο Ιόνιο και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το αναβαθμισμένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς η κακοκαιρία που θα εκδηλωθεί στη χώρα, θα είναι πιο έντονη από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.