Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγικό τέλος είχε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου η υπόθεση εξαφάνισης μίας 83χρονης γυναίκας από το Μαλλιοκούκι Κερατέας, καθώς σχεδόν 48 ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι, κοντά στο σπίτι όπου έμενε με έναν από τους γιους της.

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE