Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγικό τέλος είχε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου η υπόθεση εξαφάνισης μίας 83χρονης γυναίκας από το Μαλλιοκούκι Κερατέας, καθώς σχεδόν 48 ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι, κοντά στο σπίτι όπου έμενε με έναν από τους γιους της.

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE