Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγωδία στην Ελλάδα: 83χρονη βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι

Τραγικό τέλος είχε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου η υπόθεση εξαφάνισης μίας 83χρονης γυναίκας από το Μαλλιοκούκι Κερατέας, καθώς σχεδόν 48 ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι, κοντά στο σπίτι όπου έμενε με έναν από τους γιους της.

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE